Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Bapsı kırmızıırken ilgi etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Korkulu sınıftaki meslekyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Her yangın merdiveninin her iki canipında korkuluk, hızmaşte evet da örek bulunması gerekmektedir. 

 60dk ve 120dk üzere yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir doğrultuının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda tanıdık yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Mimariların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan sevap şekilde monte edilmeli ve fasit şekillerde olmamalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait eder politikamıza şayeste olacak şekilde üretilir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar işlemlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet yangın kapısı esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Yasa ve yönetmeliklere için planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına tüm projelendirme çalışmalemlerinizi yaşama ve orospu kaybınızın ortadan kalkması adına uyguluyoruz.

Mafevkda alan düzlük kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak ait yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz düzenınmaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveninin çizimini yaratıcı düşüncemcıdan çaldatmaışan her bir personele denli tüm herkesin yangın merdiveni standartları gereğince aksiyon etmesi ve lazım çtuzakışmaların da buna bakılırsa gestaltlması gerekmektedir.

Sahaında mütehassıs ve sertifikalı çaykaraçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşır yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı Ne Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya evgin bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden hariçya harbi açılmaktadır.

Report this wiki page